ponedjeljak, 10. veljače 2014.

Torbica za tablet

Već neko vrijeme me kćer gnjavi da joj kupim torbicu za tablet a ja,kad god odem do grada zaboravim za to. Pa joj neki dan rekoh: "Ako ništa drugo,sašit ću ti." Tako je danas načinjena ova slatka mala torbica za  tablet.

Sam materijal je dosta tanak pa sam razmišljala da međuprostore popunim vatelinom ali sam pročitala da je za punoću i čvrstoću same torbice puno bolje koristiti ljepljivu međupodstavu koja se uz pomoć glačala pričvrsti na naličje tkanine.





Ona je najčešće dostupna u crnoj,bijeloj ili bež boji. Iako bi meni bež boja bila prikladnija,ja sam koristila crnu jer sam samo takvu imala kod kuće. Ovo je trebao biti samo pokus ali je uspješno pa objavljujem. Sada je tkanina dovoljno čvrsta pa dijelove sastavljam šivanjem.




















Na poklopac torbice našivam čičak traku za zatvaranje i isprobavam da li je dovoljno komotna da u nju stane tablet.




















Ovako sastavljene dijelove preokrećem na lice pa ispeglam i sa obje strane proštepam.
   

                                                                                                                     
















Na kraju još jedan cvijetić od tkanine koji sam jednom isto sama napravila.O raznoraznim načinima izrade cvjetića ću pisati u nekom od narednih postova.
Lijep pozdrav!                          

Broj komentara: 9:

  1. Draga Julijana dobrodošla u naš svijet blogera, super si postavila ovaj post, predložila bih ti da ako želiš da privučeš više čitaća svog bloga, jer ima nas dosta koji pišemo o onom što radimo.. odi na postavke bloga, izgled, u izgledu imaš dodaj gadget-više gadgeta te stisneš na sljedbenici, to će ti se pojavitisa strane tvog bloga, tako i ti možeš slijediti druge istih ineteresa i oni tebe..ako imaš još kakvih pitanja slobodno mi se javi..
    Klaudija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Klaudija. Stavila sam to što si mi savjetovala za sljedbenike. Blog je za sada jednostavan bez posebnog dizajna. No s vremenom ću se i time pozabaviti.

      Izbriši
    2. ma već ćeš se ti snaći, što god da mogu pomoći pitaj, ja sam ti na blogu Ray of Sunshine, do prije godinu dana sam heklala i objavljivala radove ovo mi je već treći put što sam blog otvarala nešto svojom greškom nešto tuđom al na greškama se ući..sad se bavim papirom takozvanim quillingom, radim čestitke, okvire, slike ..
      Uglavnom želim ti puno sljedbenika i da imaš uspjeha u svom poslu koji radiš...
      Uglavnom još ti želim skrenuti pažnju da odeš na postavke-postovi i komentari.i za pokaži provjeru putem riječi, staviš -ne... jer onda ti oni koji dolaze i posjećuju tvoj blog više će komentirati nego kad imaš tu opciju-nikome se neda pisati uz komentar i provjeru putem rijeći -nema nikakvog smisla.. jer nakon svakog komentara koji ostavim pokaže se provjera putem riječi, nemoj brinuti neće ti nitko zato spam ostaviti...zato staviš u postavkama-tko smije komentirati-registrirani korisnik..malo sam odužila, no to je samo početak a ostalo je sve lako..
      Idem pisati post da te malo reklamiram :D, vidjet ćeš usput kako to onda ide..
      I da uz blog stekneš mnoga poznanstva i jako divne osobe ...
      Nadam se da te nisam zamorila sa ovim, to je smao osnova da se ne patiš kao ja ispočetka, i meni su ukazali na to..
      Puno te pozdravljam

      Izbriši
  2. Klaudiya ti je napravila tako veliku reklamu, da mi srce nije dalo, da ne svratim na tvoj blog. I nije mi žao. Najprije - dobro nam došla u ekipu. Više nas ima bolje je. Dobra si u šivanju i sviđa mi se, da su i šivačice na sceni. Ja radim SVE, samo da je ručni rad. (a loše stojim sa jezikom- sorry - učim se, jer su mi ( ne budeš vjerovala) susjedi na moru isto iz Požege (svijet je zaista mali). Sada kreni na posao i pokaži sve, da budemo imali što vidjeti. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma super ti je jezik,bez greške.Hvala za dobrodošlicu!

      Izbriši
  3. pozdrav, Julijana, izvrstan rad! pratim te :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Torabica je savršena. Drago mi je što otkrivam nove kreativce. Hvala Klaudiji, hvala tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna torbica in lepi izdelki,
    samo tako naprej
    lp Tamara :)

    OdgovoriIzbriši