četvrtak, 13. ožujka 2014.

Torbica sa dva lica

Ovo su dvije torbice u jednoj, šta kažete, koja vam je strana lijepša,ova:
ili ova ?
Ja se ne mogu odlučiti obje su lijepe i nosive, gledam i ne mogu se nagledati.
Danima sam pretraživala i smišljala kakvu torbicu da napravim ,imala sam ovaj šareni popelin i odlučila sam žrtvovati jedne jeans hlače koje samo stoje u ormaru jer ih je suprug davno prerastao.
I tako vam ja naletim na jedan video tutorijal o izradi torbice s dva lica. Iako mi se na prvi pogled baš ta torba iz videa nije svidjela jer je malo prešarena za moj ukus, pomislih da kroj i nije tako loš.
Još kada sam počela gledati video i vidjela koliko je strpljenja i truda ta žena uložila da jasno prikaže kako se takva torba šiva, rekoh to je to, ja je pravim! Svaka joj čast, zove se Deebie Shore, iz Engleske je i super šije i spremna je svoje znanje podijeliti sa svima.
Njen video pogledajte ovdje i vidjet ćete kako se lako pravi ova lijepa torbica. Stvarno mislim da nema potrebe da ja pored njenog videa pišem nekakav tutorijal jer je ona to uistinu temeljito odradila. Jedino ako nekom engleski nije jača strana pa vam nešto nije jasno, slobodno me pitajte, rado ću vam pomoći.

Lijep pozdrav i hvala svima koji gledaju moje postove!

Broj komentara: 5:

  1. Oboje so preljepe. Imam rješenje. Napravi još jednu takvu i okreni jo . čao

    OdgovoriIzbriši
  2. wow odlična je, i obadve su stvarno nosive, neznam ni sama koju bih odabrala, možda ovu šarenu stranu bih nosila malo više puta :D
    Puno te pozdravljam i želim lijep i ugodan dan

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobro došla među blogere!
    Veoma si lijepo i uredno sašila ovu torbicu, sve pohvale imaš od mene :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđaju mi se tkanine s obje strane. Jako lijepo sašiveno. :)

    OdgovoriIzbriši